Slöing

Igår började jag jobba redan 6.45. Så när jag kom hem vid 17 så var jag ganska seg. Så jag tog en riktigt slappkväll!

Bara åt middag, sen la jag mig i soffan och läste min bok, Bambi. Den var så himla spännande och bra, så jag läste ut den. Det var inget att se på TV så jag läste istället. Mycket mysigare.

Strax före 22 så gjorde jag mig i ordning och masade mig in till sängen. La mig och kollade på Botched, men var så trött att jag inte orkade se klart det. Hade velat se hur en kvinnas näsa blev. Men jag bara klippte med ögonen, så jag gav upp. Och jag somnade och sussade så gott så. Vaknade till nån gång, men sov igen när klockradion satte igång strax före klockan 8.

Nu har jag ätit frukost, läst bloggar och fixat några saker. Skänkt pengar till en väns insamling på cancerfonden bland annat. Hon fyller år och önskar att man skänker som gåva till henne. Det gör jag gärna! 

Och så har jag bokat tid för 5-årskontroll på S:t Göran efter min Gastric Bypass. Helt otroligt att det gått 5 år snart, 14 oktober! När jag var på infomötet och pratade i måndags så berättade dietisten efteråt att de nu även kallar till 10-årskontroll. Det kändes bra, på nåt sätt.  Då släpper de mig inte bara efter den här kollen. Men jag vet att det bara är att lyfta luren till dem om jag behöver hjälp med något. De är verkligen bra att ha att göra med!

Och så har jag bokat biobiljetter till mig och pappsen. Vi ska på bio på söndag! Så nu har jag fixat lite praktiskt och ska byta om och gå och träna. Tror faktiskt att jag ska våga mig på att ha tyngderna på armarna idag. Tror jag kommit igång så pass nu att det kan funka igen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s