Mullrar

Magen mullrade och lät värre än vanligt hela dagen igår. Men framåt kvällen tyckte jag att den ändå lugnade ner sig. Jag åt ingen stadig mat, utan bara lite i taget (alltså ännu mindre än vanligt) och ”snäll” mat. Och jag slutade må illa oxå. Yippieee, nu är det nog över, tänkte jag!

Jag kräks ju (som tur är!!!) aldrig när jag blir magsjuk. Vet inte hur det kommer sig, men eftersom jag avskyr att kräkas är jag bara tacksam att det kommer andra vägen.

Direkt när jag vaknade så bara tämjde jag frisyren (håret stod verkligen åt alla håll, så det var nödvändigt!) och borstade tänderna och drog på mig kläder. Sen knatade jag upp till labb igen, och nu kunde jag lämna blodprov. Phu!! Gör om, gör rätt, liksom!

Och så gick jag in och bokade om läkartiden, sköt på det 1 vecka, så att de hinner få provsvaren. Dessutom så fick jag nu en tid innan jag ska börja jobba, så jag slipper gå på arbetstid. Super!

Sen fixade jag frulle. Hann bara svälja sista tuggan så fick jag springa på toa… Va fasen då!? Ja, ja, jag mår i alla fall inte  illa idag, och jag har inte ont i magen, det hade jag igår. Så det är ändå bättre.

Hade eventuellt trott att jag skulle kunna gå och träna i eftermiddag, men vet inte om jag ska det när jag inte är helt okej i magen. Får väl se hur jag känner mig senare.

Fredag idag! Har ni några kul planer för helgen?

4 reaktioner på ”Mullrar

  1. Har medvetet hållt undan planer till förmån för vila men imorgon ska jag åka in till stan m ett gäng vinterskor som ska till Vid din sida. Förening som hjälper fattiga o hemlösa äldre i Sthlm. På söndag kanske jag går på lite visningar. Eller så struntar jag i det. Jag kan liksom inte bestämma mig för om jag ska titta efter annat boende eller bara fixa lite med det jag har. Det vore det mest ekonomiska

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s