Tråkigt

Det är tråkigt att vara hemma och sjuk. Ingen vill ju umgås med en magsjuk typ. Ja, utom Toyboy som tyckte jag kunde dela med mig så han kunde tappa lite i vikt. He he he!

Men idag tror jag att jag är bättre! Peppar, peppar!! Jag har i alla fall ätit frukost utan att behöva gå på toa direkt. Så håll tummarna! Igår behövde jag ju det, och var nån mer gång men sen var det lugnt resten av dagen. Fast det berodde nog mest på att det var tomt i hela tarmsystemet…

Idag är jag i alla fall inte sysslolös. Jag ska göra en web-utbildning och sen ett prov. Blä! Avskyr prov! Bara vetskapen om det gör att jag har svårt att ta till mig det jag läser. Men, detta är ett måste för jobbet. Så bara att tugga i sig!  Själva utbildningen tar ca 5 timmar och testet sedan ca 1 timme. Så var den lördagen borta.

Hoppas ni får en fin lördag! Solen skiner ju!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s