Frisk!!!

Jag är frisk, no more dålig mage!! Tjohooo!!! Så skönt!
När jag tittade på bilderna jag lagt upp i förra inlägget så insåg jag att de inte gjorde pelargonerna rättvisa. Färgen kom inte alls till sin rätt. Så här kommer en närbild.

För det mesta brukar mina balkongblommor bli kvar på balkongen tills de frusit ihjäl. Så jag tycker jag var riktigt duktig som såg till att ta in dem i tid i år! Hade först tänkt att ta upp dem och plantera dem i varsina krukor, men så insåg jag att de kan ju lika gärna vara kvar i balkonglådan.

Igår var jag inte utanför dörren. Var inne hela dagen och kvällen. Så idag ska jag ta mig ut. Men hua, vilket ruskväder! Grått och blåsigt. Kommer kanske regna, igår var det ömsom sol, ömsom regn. Och rejäla skurar! Så frågan är om man ska gardera sig med gummistövlar och regnkappa eller om man ska chansa och ha ”vanliga” kläder?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s