Färga fransar

Jag köpte med mig ett kit för att färga fransar och bryn igår.

Men sämre får man leta efter! Förr blandade man 2 grejer i en liten plastkopp. Och det var pilligt att då på fransarna på sig själv. Men det gick!

Här skulle man först ha på 1 gel, låta det sitta i 2 minuter, torka av och vänta 5 minuter och sen på med nästa gel som skulle sitta i 1 minut. Så krångligt och nästan omöjligt både att göra fransar och bryn samtidigt och att få till fransarna. Så på fransarna syns inget alls. Brynen blev bra, dock.

Jag brukar färga hos Yvonne när hon klipper mig, men vi har inte lyckats få ihop en tid när båda kan på länge. Så sist klippte jag mig på drop in i centrum. Men jag kommer låta Yvonne sköta det här även fortsättningsvis.

2 reaktioner på ”Färga fransar

  1. Den ”från förr” finns fortfarande. Köper alltid den. På HM te x. Köpte fel en gång. Den kallades snabb, och nog fan var den snabb och satt som berget på en sekund. Sedan satt man där och försökte gnugga bort det för glatta livet. Numer läser jag VÄLDIGT noga på paketet 😬

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s