Med eller utan jacka

På jobbet tjatar cheferna på oss att vi ska hänga ytterkläderna i kapprummet och inte på stolen vid skrivbordet. Det är en ganska tröstlös kamp de för… Men jag är ju en lydig anställd, så jag hänger (oftast i alla fall) min jacka där.

Idag på förmiddagen gick brandlarmet plötsligt och då är det ju bara att snabbt ta sig ut!

Man kunde snabbt konstatera vilka som haft jackorna i kapprummet och vilka som haft dem vid sin plats. Vissa av oss, till exempel jag, frös i regnet och snålblåsten utan jacka och med tofflor på fötterna. Andra stod med jacka och halsduk och mådde bra.

Nu visade det sig bara vara en övning, men det vet man ju aldrig. Och jag kommer hellre ut levande och får frysa en stund, än att jag jagar runt inne efter min jacka och kanske inte hinner ut om det faktiskt brinner!

10 reaktioner på ”Med eller utan jacka

  1. När, det är väl mest för att de vill att det ska se lite städat ut på kontoret. Och det är klart, blöta och snöiga jackor är väl bättre att hänga i kapprummet.

   Gilla

   1. Ja det tänkte jag inte på. Vi jobbar aktivitetsbaserat i stora ytor o har klädhängare utplacerat på flera olika ställen i de öppna ytorna så man kan ha lite uppsikt över sin jacka. Vi har kapprum också ioffs.

    Gilla

   2. Ja, man vill ju inte gärna ha något i fickorna när man hänger jackan i kapprummet. Fast det här jag ändå inte, jag har alltid handväska.

    Gilla

 1. Du får se till att ha en snygg kofta hängande på stolen så får du något med dig vid nästa tillfälle. Övning eller ej.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s