Mot Carina

Nu har jag jobbat klart för idag. Och jag ska åka direkt till Carina som har lovat att bjuda på hembakta kanelbullar! Mmmm! Hon är upplärd av den bästa, hennes mamma bakade de godaste bullarna när vi var små. Och hon kom alltid upp och lånade våra ugnsplåtar när hon skulle baka, och när hon lämnade tillbaka dem fick vi alltid en påse. Himla bra!!

Har ni ätit bulle idag?

6 reaktioner på ”Mot Carina

  1. Nej, jag funderade på kanelbullar när jag var på ICA, men insåg att de bullarna är inte lika goda som hembakta eller köpta hos en bra bagare. Men jag har lovat mig själv att jag ska köpa en riktigt god kanel- eller kardemummabulle när jag kommer förbi en bagare. Jag får ha en egen kanelbulle-dag. 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s