Ta i

Rebecka och jag var och tränade igår kväll. På slutet var det bara vi 2 där. Eftersom hon varit sjuk och inte är helt hundra än så tog hon det lugnt. Och eftersom jag var lat heeela sommaren så tog jag i. Allt jag hade!

När jag stretchade kom en av coacherna fram och pratade lite. – Du har jobbat på bra, ser jag! Mmmm, högröd och med svett rinnande i ansiktet så går det ju liksom inte att missa. Det svider i ögonen av svetten, när jag tränar. Funderar på att skaffa sånt där pannband i frotté som Björn Borg brukade ha! Fniss!!

När jag kom hem efteråt så duschade jag och så la jag mig och läste.

Hoppas den är lika bra som den förra!

2 reaktioner på ”Ta i

  1. Tack för boktips!
    Bra jobbat av dig. Det är ju så lätt att såsa på träningen just för att man varit lat en längre tid. Det du gjorde var riktigt bra! 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s