Oj då…

Jag satt så länge vid frukostbordet att jag hann bli hungrig igen. Jag satt och läste bloggar, Facebook och nyheter när jag hade ätit upp frukosten. Sen la jag mig i soffan för att läsa ett tag. Och det gjorde jag oxå. Men då råkade jag visst somna. Sov så gott så! Vet dock inte hur länge jag sov, för jag har ingen aning om vad klockan va när jag somnade. Kan ha varit allt från 15 minuter till några timmar…

Frågor på det??

4 reaktioner på ”Oj då…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s