Sovit i nästan 10 timmar

När jag kom hem igår så kollade jag på slutet på Världens barn-galan och sen på Skavlan. Han hade en amerikansk kvinna som gäst bland annat. Anne Coulter, alltså är hon på riktigt?? Såg ni intervjun? Hennes åsikter var helt befängda, och hon satt bara och skrattade och flamsade. Hon stöttar Trump fullt ut, bland annat. Och när Fredrik frågade vad hon tycker om kvinnlig rösträtt så bara skrattade hon och sa att det vill du inte veta.

Finns det alltså, år 2018 och i västvärlden, en kvinna som inte tycker det är helt självklart att kvinnor ska ha rösträtt??? Jag vet inte om man ska skratta eller gråta….

Vid 12 var jag så trött så jag gjorde mig i ordning och la mig och bara släckte på en gång. Brukar ju nästan jämt läsa nån sida i alla fall, eller kolla på TV i sängen. Men jag insåg att jag inte skulle hinna lösa en hel rad innan jag somnade! Så jag bara släckte.

Sussade hur gott som helst! Vaknade till nån gång vid 6 och somnade om på en gång igen. Sen vaknade jag 9.45 igen. Då hade jag sovit i nästan 10 timmar! Ja, men god morgon då!

2 reaktioner på ”Sovit i nästan 10 timmar

  1. Det finns många män i västvärlden som tycker likadant om rösträtt och kvinnor. De tycker också att kvinnor ska vara hemma och föda barn. De tillåts inte ens gå ut utan manligt sällskap.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s