Nya tag idag

Jag hade bestämt att det ska städas här hemma i helgen! Gå till återvinningen, plocka undan sommarskorna från skohyllan i hallen och sätta dit höstskorna, damma och dammsuga.
Som ni vet så sovs gårdagen mestadels bara bort…. Alltså har jag i stort sätt allt kvar till idag. Utom att bädda rent och tvätta, för det gick faktiskt några maskiner i alla fall igår!
Det innebär att allt det jag räknat upp, plus att vika all tvätt från igår, ska göras idag. Idag skiner solen. Igår då var det grått. Ja, men så lämpligt! Igår hade ju varit en perfekt dag att städa på, så hade jag kunnat gå ut i solen idag. men nej då, jag får vara inne idag. Morr! Och det är bara mitt eget fel, som gör som jag alltid gör och skjuter upp allt tråkigt.
Lagade till mat gjorde jag i alla fall igår. Tog fram lite av de frysta äppelklyftorna och doppade dem i kanel och lite sötningsmedel, och så gjorde jag en ugnspannkaka med dem i. Så gott!!!!

Ni måste testa det, när det nu är äppel-år och allt. Man kan ju ha det som efterrätt, om inte annat.

Jag var ju inte direkt trött igår kväll, men när klockan var 1.30 så insåg jag att jag nog ändå skulle försöka somna. Så jag släckte och lyckades faktiskt somna. Vaknade till första gången och trodde det var supertidigt men då var klockan 9.15. Så då tvingade jag mig att inte somna om. Annars hade jag väl sovit bort det mesta av den här dagen oxå.

Frukosten uppäten nu och sitter och dricker mitt kaffe och bloggar. Diskmaskinen mullrar i bakgrunden, så att jag kan tömma den sen. Oxå, tillsammans med allt annat husmorspyssel jag ska ägna dagen åt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s