Måndag morgon

Jag var sugen på att göra en äppelpannkaka till middag igår igen. Det är så gott! Men jag gjorde en omelett i stället.

Hackad rödlök i och så ost på som smälter och tomatskivor. Oxå gott!

Kollade på Springfloden på TV på kvällen. Som vanligt är ju boken bättre, men det är ändå en bra serie.

Idag måndag. Jag börjar 9.45 och hade tänkt sitta i lugn och ro med frukost innan jag ger mig iväg till jobbet. Men så kom jag på att jag ju behövde köpa mellanmål att ta med till jobbet. Så jag gjorde en macka som jag åt på vägen när jag gick till centrum, och så har jag varit in på Hemköp på vägen. Nu sitter jag på tunnelbanan.

Ha en bra dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s