Skynda, skynda

Det tar ca 1 timme för mig att ta mig hem från jobbet. Ja, till jobbet hemifrån oxå, faktiskt.

I alla fall, idag slutar jag 18, är alltså hemma vid 19. Och jag vill ( nåja, men behöver…) verkligen träna idag. Och de stänger redan 20. Alltså nästan kastar jag mig iväg från jobbet, prick, 18.00. Rusar mot tunnelbanan, in i avgångshallen och ser att det är 2 min till avgång. Yes, då ska jag ju hinna! Men det var visst SL-minuter, som kan vara hur långa eller korta som helst! För tåget går precis framför näsan på mig! Åååhhh, så typiskt när jag verkligen skulle behöva varje minut.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s