Vilken bra dag!

Först var det så skönt att höra att alla provresultat var så himla bra! Sen så hade jag lite tid över innan det var dags att åka och jobba, och då kikade jag in i en skoaffär. Beroende på hur man ser det så var det antingen bra eller dåligt. För självklart blev jag med ett par skor… Som verkligen inte var på rea. 1000 kronor kostade de. Men, och det var ett stort men, de var baske mig perfekta! Högklackade, men inte löjligt hög klack. OCH har så skön innersula med dämpning både under hälen och framme under trampdynorna!

Det borde ju vara självklart i varenda sko!?! De är ju nästan lika sköna som tofflor! Hur skulle jag kunnat låta bli att köpa dem? Så nu ska jag hem och ta bort de svarta pumps som står i garderoben som jag sällan använder och då enbart en kort stund. Dem kan Carinas dotter få, hon brukar få mina avlagda skor. Inte så många som har lika små fötter som jag så de kan ärva skor efter mig.

Dessutom så hade jag en ovanligt kort arbetsdag idag! 14.30-19. Jätteskönt! Så nu är jag på väg hem. Hoppas ni har en bra kväll!

2 reaktioner på ”Vilken bra dag!

  1. Sicken lyx. Hitta sköna skor som dessutom är gå bort vänliga och sluta tidigt. Jag var nog hemma samtidigt som dig men jag gick till jobbet 06,35….. Fast fredag blir bättre. Då är det 7-12 som gäller 😀

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s