Rosa bandet, och kärlek i mellanmålet

På Curves säljer de just nu böcker för 20 kronor styck. Böckerna är såna som vi lämnat där, och pengarna går direkt till Rosa bandet-kampanjen. Smart! Tina som äger gymmet, hennes dotter gör även nyckelringar och säljer och pengarna går dit. Så fint!

Jag köpte 6 böcker igår, och har börjat läsa den här. Den är baserad på en verklig händelse, och jag tror de gjort film av den oxå. Tycker jag känner igen att jag har sett en film om det här. Boken verkar i alla fall bra!

Idag när jag öppnade min proteinpudding såg jag det här.

Det var ett hjärta i locket! Gulligt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s