Tungt, och ska man klä sig efter årstid eller väder?

Igår var det tur att jag hade bestämt med Rebecka att vi skulle ses på Curves. Annars vete hundan om jag hade masat mig dit. Det var så tungt att träna igår!! Jag tog inte alls i och körde så hårt som jag brukar.

Alltså slutade jag eftersvettas ovanligt snabbt. Det var ju i och för sig skönt!

Jag glömde byta från terminalglasögonen när jag gick hem från jobbet igår. Därför har jag dem på näsan. De andra ligger kvar på jobbet.

Idag ska det bli 20° varmt ute!! 11 oktober och sommarvärme. Yeeeiii! En höst helt i min smak! Hade jag bara inte låtit benbehåringen härja fritt så hade jag tagit klänning och varit barbent. Nu besparar jag mina medmänniskor den synen. Men strumpor har jag inga!

Rotade fram ännu ett par sommarskor ur garderoben idag. Det kanske var det som var tricket?! Packa undan alla sommarskor så blir det varmt igen?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s