Lång dag?

Oavsett när man började jobba så känns det som att man jobbat en lång dag när man slutar 17.30, tycker jag. Knäppt, jag vet!

Jag började 8.45, så det är inte alls en så himla lång arbetsdag. Nåja, nu har jag i alla fall slutat och är på väg hem. Jag längtar efter min fisksoppa! Den blir middag idag med, och det gör absolut ingenting! Agneta fick med en portion hem, jag åt igår och har minst 1 portion kvar hemma plus att jag frös in 3 eller om det var 4 portioner. Visserligen portioner i min storlek, men ändå en hel del. Jag lagar alltid för mycket när jag ska ha gäster! Vore så pinsamt om det inte räcker!

Agneta är superduktig på att laga mat! Så där riktigt duktig. Så jag blev så glad när hon sa att det var så gott och att hon ville ha recept på alla 3 rätterna! Smickrande! Självklart fick hon gärna recepten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s