Äntligen

Jag har varit på jakt efter ett par billiga gympadojor ett tag. Ett par som är bekväma, som ser okej ut och som man kan ha till vardags. Alltså inte för att träna i, utan för att gå ute med.

Och igår knatade jag in på Inter Sport och hittade ett par för 399 kronor.

Så himla sköna! Som att stoppa in foten i en bomullstuss! Och dessutom mjuka i sulan så att man går mjukt. Jag valde att ta dem idag för 6.45 när jag skulle gå ut var det dagg ute. Men strumpor har jag inte!

Jag hittade dessutom en Halloween-outfit igår. Så bra, nu ska jag bara köpa brorsans 50-årspresent. Men jag vet vad jag ska köpa, så det är ingen match! 20-årspresent till Fastersstorfina är redan fixat! De ska ha gemensamt firande på Alla helgonsdag. Ska bli skoj!

Jag var så trött igår kväll. La mig i sängen och tittade på Hollywoodfruarna. Släckte direkt efteråt och trodde jag jag skulle slockna direkt. Men icke! Trots att jag var så himla trött kunde jag inte somna, utan det tog ett tag. Skumt! Men till slut somnade jag i alla fall och sov så gott! Jag älskar att sova! 😊

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s