Mysfika

Igår efter jobbet så träffade jag M i centrum. Vi kikade lite i affärer och så satte vi oss och fikade. Så mysigt! Vi satt länge och babblade om allt möjligt. Sen gick vi till mataffären, hon skulle köpa kaffe som det var extrapris på och jag var sugen på rädisor, så det köpte jag. Sen skildes vi åt.

När jag kom hem så åt jag och kollade sen på TV. Wahlgrens värld, så klart. Sen läste jag en liten stund innan jag släckte. Trots att jag sover gott och alltid minst 8 timmar så är jag trött som en gnu!

Morgnar är ju aldrig min grej, och nu är de ännu värre. Jag vill inte vakna och ta mig ur sängen, oavsett hur länge jag sovit! Zzzznark

Idag när jag kom ut var det dessutom kallt. Burr, det var frost i gräset.

Tur att det är fredag! Imorgon är det sovmorgon!! Yeeeiii!!

Ha en bra dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s