Bror 50

Idag fyller Bror 50 år. Min lillebror. Kommer han ikapp, eller? Jag fyllde ju nyss 50, typ i förrgår. Jag har i alla fall ringt och sjungit (Hoppas inte trumhinnorna sprack på stackaren…) och vi ska ses ikväll.

Pappsen försov sig nog i morse för han ringde aldrig kl 6. Phu!! Så jag fick sovmorgon! Slog upp mina blå 9.20. Så skönt! Och så älskar ju jag att ligga kvar en stund utan att behöva stressa upp direkt. Bara dra sig lite och låta tankarna vandra.

Men nu har jag duschat och ska ta tag i dagen! Vi hörs senare!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s