Hösten verkar vara här på riktigt nu

Anita kom och hämtade mig och så åkte vi iväg och satte oss och åt frukost på ett fik. Så mysigt att ses, hon är ju så himla upptagen och flänger världen runt jämt. Men nu klämde hon in en frukostträff med mig mellan ett ärende och sin tennislektion. Phu! Vi satt och babblade och kollade på lite bilder från hennes Japanbesök härom veckan. Kul!
När vi kommer ut i centrum så kommer min faster och farbror gåendes, så vi kramades och pratade en stund. Så mysigt! Passade bra, jag skulle ringa dem när jag kom hem, hade jag tänkt. Bror bad mig ringa dem och bjuda dem till hans födelsedagsfika nästa söndag. Så nu kunde jag säga det till dem direkt i stället!
Nu ska jag fixa lite här hemma. Jag har slängt buketten jag fick av Carina förra helgen, men några av blommorna klippte jag ner och satte i lill-vasen.

Det blev så fint!

Det känns som att hösten kommit på riktigt nu. Ganska rått ute idag. Skönast inomhus!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s