Middag hos Bror och Svägerska

Jag plockade upp Systerysters man och Lillpudding och så åkte vi hem till Bror som hade lagat sin smarriga lasagne.
Systeryster och svägerskan kom efter en stund. De hade mött några tjejkompisar på en restaurang och tagit ett glas vin. Eller var det flera glas….? 😉

Storpudding kom oxå, hon hade fotbollscup, och kom efter sin sista match. Och självklart var Fastersstorfina med pojkvän hemma och Fasterslillfina var oxå med. Jag fick pussa på dem allihop! Ja, den enda som slapp var pojkvännen. Även jag har gränser.


Vi satt och babblade, åt gott och hade trevligt! Många skratt!

Så småningom tände Bror en brasa. Så mysigt att höra elden spraka.

Jag ville ha en bild av oss 3 syskon, och log ljuvt. Det var det bara jag som gjorde… Fniss!! Jag är så glad att jag har dem!! Älskar min familj!!!!

Det kom en objuden gäst senare framåt kvällen. Men han höll sig utomhus som tur var!! Var förvånad att se en snigel, det var ändå rätt kallt igår. Systeryster och jag gick en sväng med Brors hund, och det rök ur munnen på oss.

När jag satte mig i bilen för att köra hemåt framåt natten så var det så dimmigt på en del ställen att jag knappt såg vägen framför mig! Men det var bara så länge jag var kvar i Långtbortistan, sen lättade det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s