Tidigt idag med

Slutade 14.30 idag med. Men chefen ville prata med mig efter ett möte, så jag blev kvar en stund extra. Hon frågade om jag vill ta över ansvaret för en del saker som en kollega har hand om idag. Kollegan har fått ett vik på en annan avdelning så nån annan behöver ta det. Och jag gör det gärna!

Först var jag skeptisk, för jag trodde att en del tekniska grejer ingick. Men när jag sa vad jag gärna tar så förstod chefen precis och sa att den tekniska biten kan nån annan ta. Perfekt!! Så vi ska finslipa detaljerna nästa vecka. Blir nog bra!

Nu är jag på väg hemåt. Ska handla på vägen. Måste köpa tandkräm!! Nästan slut hemma, och de senaste gångerna jag varit i affären har jag glömt just det. Så nu var det väl 17 om jag skulle komma ut utan det en gång till!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s