Ändrade planer

Idag skulle jag börja sent, så jag hade bokat tid på verkstan för däckbyte kl 10. Gick upp och åt frukost och åkte sen till verkstan. De bytte däck snabbt så jag var därifrån redan efter ca 15 min. Åkte och ställde bilen utanför hos Anita och tänkte ta tunnelbanan till stan och gå och äta lunch nånstans och sen sitta med min bok och en fika tills det blev dags att bege mig till jobbet. Men då fick jag sms från Bossen. Det var manfall på kontoret, kunde jag möjligen tänka mig att komma in tidigare?

Så jag åkte raka vägen till jobbet och köpte med mig mat och mellis i farten. Och sen högg jag tag i arbetet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s