Träning, sen massage

När jag kom till Curves igår så var massageterapeuten där. Och det fanns tid ledig! Så jag skrev snabbt upp mig!!

Tränade, satt och drack vatten och läste skvallertidningar och sen så la jag mig på massagebänken och fick en rejäl genomkörare av rygg och axlar. Så skönt!! Hon är så duktig, jag har fått massage av henne förr, när jag hade ont i ländryggen. Och hon hittar alltid precis var det är. Igår hittade hon knutarna i axlarna direkt.

När jag var klar så knatade jag hem och duschade och så mös jag ner mig i soffhörnan och glodde på TV. Väldigt bra kväll!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s