Fredag, och nu har jag slutat jobba

Jag smetar på Voltaréngel på armarna morgon och kväll. Och det är bättre, så jag hoppas det hjälper! Idag på jobbet rotade jag fram mina handledsstöd som jag fick av nån läkare nån gång för att jag inte ska kunna böja upp händerna när jag sitter framför datorn och skriver. Dessutom så frös jag, så torgvantarna åkte oxå på.

Man är ju ett modeorakel!!

Den här boken läser jag nu.

Har kommit halvvägs, och den är riktigt bra!

Nettis skickade mig en bild på en fladdermus de hade hemma i morse!

Sötaste fladdermusen jag sett!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s