Jag kom ihåg!!

Jag gick av och hämtade bilen igår!! Yeeeiiiiii! Stackaren, den kände sig lite bortglömd och övergiven, 😉

Jag körde och mötte Carina och så köpte vi en blombukett och åkte hem till Ewa. Hon fyllde år igår och bjöd på fika. En annan gammal kompis som jag inte träffat på massor av år var oxå där, så det var skoj! Vi fikade och babblade ett bra tag! Ewa var mycket piggare, så det var härligt att se.

Sen åkte Carina och jag förbi hennes ena dotter. Jag hade några skor till henne och hon hade en blus till mig. Perfekt att ge vidare det man själv rensat ut! Sen körde jag hem Carina och åkte hem och kraschade i sängen. Trött!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s