Uppe med tuppen

Nåja, men jag fick i alla fall ställa klockradion. Den skrällde igång kl 8, och jag masade mig ur sängen. Åt frukost och tog bilen en bit till tunnelbanan.

Jag hade fått en tid för mammografi, en lördag! Men det var ju bra, så jag klagar inte!

Hade tid 10.15, kommer dit 9.40, hinner bläddra lite i en tidning och sen fick jag komma in 9.45. Så jag var klar och ute igen innan min bokade tid ens varit!! Så smidigt!

Tog tunnelbanan och åkte och hämtade bilen, sen plockade jag upp Carina. Vi åkte först till Media Markt och sen Elgiganten. Jag ville se ut nån TV. Kom fram till att det nog ska va en Samsung och 45″ eller 50″. Men jag ska försöka ha is i magen och hoppas att de finns billigt på Black Friday!

Sen åt vi lunch och kikade lite i affärer innan vi åkte hemåt igen. Nu har jag satt på en maskin med tvätt och har fixat en kopp kaffe. Ska ligga i soffan i mysdress och läsa.

Ha en bra dag!

2 reaktioner på ”Uppe med tuppen

  1. Jag har precis bokat en tv på Elgiganten i Bromma. 🙂 Jag har skjuts i morgon och vi hade tänkt oss Barkaby och litet IKEA-besök också, men i Barkarby tog den modell jag valt slut (jag vågade inte chansa och boka i går kväll, i chatten skrev de att man kunde boka fredag kväll för hämtning under söndag, men när jag skulle fylla i bokningen så stod det att de bara höll den i 24 timmar, så jag fick vänta med att fylla i till i dag) så nu får vi åka till Bromma istället. Jag hoppas att det är OK för chauffören, jag har inte fått kontakt med henne än. Jag har varit utan tv sedan i augusti, så nu tyckte jag att det vara dags att slå till.

    Gilla

    1. Och jag var i Barkarby idag! Hade ju varit skoj om vi sprungit på varandra!! Hoppas allt går bra med TV-köp imorgon! Jag avvaktar och hoppas på Black Friday dör jag har en gammal TV med nån slags bil på än så länge.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s