Okej…

Har jag ett svårt hål hemma?? Jag tar fram en blus och en kjol ur garderoben. Tar med dem in i sovrummet där jag släpper dem på klädhögen som ska vikas. Tar på mig strumpbyxor och BH och tar sen blusen och tar på mig den. Ska ta kjolen, och den finns inte där. DEN FINNS INTE DÄR. Jag lyfter på alla kläder i klädhögen. Ifall den mirukalöst skulle ha hamnat underst. Nix. Icke. Kollar på golvet. Ifall jag skulle blivit halvblind och inte sett att den ligger där. Nej då, inte där heller. Kollar under sängen, ifall jag inte bara plötsligt är halvblind, utan dessutom har lyckats sparka in kjolen under sängen utan att märka det. Nix. Inte det heller.

Går tillbaka till garderoben och rotar. Men nej, den är inte där. Jag tog ju ut den! Det slutade med att jag nu har en annan kjol på mig. Undrar när den kommer fram, och var den är!?

2 reaktioner på ”Okej…

  1. Jag känner igen mig och det är då jag saknar mitt gamla jag eller så har jag lust att be mig själv dra åt h-vete! Kjolen kommer fram. Den har nog varit för nära……kram Lena

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s