Slapparlördag

När jag kom hem igår så drog jag på mig en ny pyjamas som jag fått av Carina, och skrotade runt hemma i den resten av lördagen. Den är så skön, och dessutom söt!

Den enda nyttan jag gjorde var att jag tvättade en stor laddning tvätt och vek en del torr tvätt. För övrigt bara slöade jag. Och tog bort det gamla avskavda svarta nagellacket och målade om naglarna i grått.

Jag behöver såna här slappardagar mellan varven, när jag bara tar tag i det jag känner för, inte har något särskilt planerat och bara kan skrota runt i myskläder. Ju äldre jag blir ju viktigare blir de!

Jag tittade på Så mycket bättre igår, och Louise Hoffsten är ju så bra! Självklart som artist, men hon verkar även vara en så skön människa! Christer Sjögren däremot, verkar lite weird….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s