Mjölk

Igår var jag och handlade och trodde att jag hade mjölk hemma och även på jobbet. Men hemma tog jag sista skvätten i morse till frukosten. Och när jag kom till jobbet så var den hettan nästan tom, den med! Och hur ska jag kunna jobba hela dagen utan kaffe??

Så på lunchen var det bara att dra på mig ytterkläder och älga till närmsta mataffär. Köpte en mjölk att ta med hem oxå. Kommer hem vid 19 och ska hinna träna, så jag vill inte in i affären på vägen hem nu.

Ha en bra kväll!!

2 reaktioner på ”Mjölk

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s