Bra flyt

Träningen gick bra igår! Fick bra flyt och kunde ta i. Så det kändes kanon!

Jag tar ju av mig glasögonen när jag tränar, eftersom de immar igen annars, så jag ser ju en aning suddigt. Jag får syn på en kvinna som liknar en kollega från dagis, men vågar inte gå fram eftersom jag inte ser ordentligt om det är hon. Men efter en stund så är vi närmre varandra och hon får syn på mig. Och så känner vi igen varandra! Hon har tydligen oxå tränat där ett tag, utan att vi setts. Sist vi sågs så var det på det gymmet där Jaja och jag var så missnöjda. Hon slutade oxå för att hon inte var nöjd. Och hon sa att han kört samma pladderstil när han sålt på henne träningskortet där. Men hon, stackarn, hade skrivit på för 3 år!! Vi lyckades i alla fall få ner det till 1 år.

Det var kul att ses och babbla lite samtidigt som vi tränade!

Jag kom hem lagom till Vår tid är nu, så jag satte mig och drack vatten, eftersvettades och kollade på det. Sen duschen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s