Varmt

Jag knatade till träningen i bara flipflops! Eller, ja, jag hade så klart mer kläder på mig, men flipflops på fötterna.

Nu är det ju verkligen nära, men det kändes inte kallt om tårna. Galet, 7 november!!

Rebecka kom oxå och vi körde på bra!

I vanlig ordning var jag svettigast av alla på gymmet. Är det så att se andra inte tar i lika mycket, eller svettas inte andra människor?

Det rann på bröstet på mig och så klart i ansiktet.

När jag duschat och skulle gå till centrum så tog jag min blommiga Adidas-jacka över en tisha. Och sen på med ytterjackan och iväg. Men, jag skulle ju inte ha tagit vinterjackan! Höll på att få värmeslag innan jag ens kommit till centrum. Fick ta av Adidas-jackan och stoppa den i en påse. Inne, på jobbet, tog jag på den för det är lite svalt i bararmat på kontoret. Tänkte att jag nog skulle behöva ha den på nu på hemvägen, men det hade inte behövts nu heller. Det är för varmt. Men hellre varmt väder, så jag klagar inte, imorgon ska jag bara klä mig därefter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s