Yoga

I Curves lokaler är det en kvinna som ska ha yoga 5 söndagar, med start igår. Jag frågade Carina om hon ville gå med mig, och det ville hon. Så igår drog vi på oss mjuka kläder och gick dit. Det är Mediyoga som hon kör, och det var kanske liiite väl lugnt för min smak. Visst, skönt med avslappning och att varva ned. Men jag hade nog velar ha lite mer av själva övningarna, lite stretch kanske. Men vi går de här 5 gångerna, och ger det en chans. Nästa gång skulle hon göra lite andra övningar sa hon. Och om inte annat så var det ganska behagligt, som sagt, att bli alldeles avslappnad på söndagskvällen!

När jag kom hem efteråt så satte jag mig i soffhörnan och kollade på TV, Springfloden brukar jag se på söndagar. Tyckte böckerna var superbra, men programmen är inte lika bra. Det är ju ofta så när de filmar något man läst.Men det är ändå värt att se, det är ju inte dåligt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s