Lilla pappsen

Idag ringde pappsen mig och var så glad.

– Jag vill bara berätta att jag nyss åt en så god middag! Det godaste jag ätit på länge!

Han hade lagat till en av maträtterna vi gav honom på Farsdag. Och så ville han fråga om tillagningen av en av de andra, för ser skulle han göra imorgon. – Eller så kanske jag tar isterbanden, nu har jag flera att välja på, sa han glatt! Så roligt att höra honom så glad och entusiastisk!

2 reaktioner på ”Lilla pappsen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s