Det gick bättre på hemvägen

Jag kom ihåg att gå av och hämta bilen, på vägen hem igår! Men det var ju för att jag behövde den. Först åkte jag till 1 affär där jag köpte en julklapp. Sen körde jag vidare och parkerade i garaget och så gick jag och hämtade ut 1 paket. Ganska stort, så jag gick och la det i bilen och sen gick jag och handlade. Prickade av vartefter på listan så jag inte skulle missa nåt. Men på Hemköp fanns inte en av huvudingredienserna. Så jag fick knata in även på Coop. Och där hade de vad jag behövde!

Jag skulle köpa vin oxå, men tänkte att jag orkar inte släpa tunga kassar till bolaget. Och det kändes olustigt att gå till bilen och ställa in kassar så folk ser, och sen gå iväg igen. Så gjorde en kompis och när de sen kom till bilen så hade någon brutit sig in och tagit allt!

Så jag bestämde mig för att vininköp kunde vänta tills idag på väg hem från jobbet. Men, när jag kör ut ur garaget så finns en p-plats ledig precis utanför bolaget!! Så då stannade jag där och knatade in och haffade 2 flaskor vitt! Var ute till bilen igen på ett par minuter! Perfekt!!

Körde in på gården och ställde mig utanför porten och började lassa ur allt. Gick 3 vändor upp till lägenheten och så ställde jag in i kyl och frys innan jag gick ner och körde bilen till min p-plats.

Packade upp resten av varorna, rev ur sängkläderna och stoppade dem i tvättmaskinen, plockade undan och så fram med dammsugaren.

När jag dragit runt den tyckte jag att jag varit tillräckligt huslig, så jag fixade lite att äta och satte mig framför TV:n. Och där blev jag kvar resten av kvällen. Efter Wahlgrens värld bäddade jag rent, duschade och sen på jag mig i sängen och njöt av doften av rena lakan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s