Fredag!!

Ännu en vecka till ända! Veckorna flyger verkligen förbi.

Skönt med fredag, även om jag har att göra när jag kommer hem. När jag bjöd till tjejmiddagen för 1 månad sedan var det ju många som inte kunde komma. Vissa av dem ”krävde” en repris, och imorgon är det nu dags för reprismiddag. Och nåde mig om jag bytte ut menyn!! Så nu ska jag hem och fixa förrätten så den mojsar  till sig till imorgon! Efterrätten tänker jag ändra lite på, pannacotta men på vit choklad och vanilj istället för Daim. Hoppas det blir gott!

Ska ni göra nåt skoj ikväll?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s