Jul, jul, strålande jul…

Nu har jag beställt 2 julklappar till på nätet. 1 till M, och en till Fastersstorfina. Så det är inte så många kvar att köpa till. Men jag kom på att jag måste köpa till syssling i Chicago, för den ska ju skickas snart! Tror jag har kommit på vad hon och hennes mamma ska få!! Tar en tur i Centrum imorgon, och fixar det! 

För länge sen, när jag fortfarande jobbade på förskola, så minns jag att jag ofta var klar med alla julklappar i början av november. Så har det inte varit de senaste åren, kan jag säga… Men i år har jag i alla fall kommit på bra saker lite nu och då som jag då passat på att köpa. Så jag har koll på läget i år!

2 reaktioner på ”Jul, jul, strålande jul…

  1. Så skönt att känna att man har koll. Jag är numera världens sämsta presentköpare, jag kommer nästan aldrig på vad jag ska köpa ens till familjemedlemmar. Förr kunde jag, men numera är det bara tomt när jag försöker komma på något. :/ … undra om man kan gå en presentköparkurs?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s