VAB

Jag har länge tjatat om jag borde få va mommoledig! Det borde vara en lika självklar rättighet som mamma- eller pappaledighet.

Och nu äntligen får jag vara det!! Fast inte riktigt…

Nettis rygg har ju helt sagt upp sig och hon kan ju varken köra Bäbis till skolan eller ta hand om Korven på dagarna. Så idag har jag varit hemma med Korven. Farmor körde Bäbis till skolan i morse och Toyboy hämtade henne på vägen hem.

Nettis och jag ringde försäkringskassan och frågade hur vi skulle göra och de så att hon ska sjukskriva sig och jag anmäla VAB. Så då gjorde vi så. Imorgon ska hon träffa läkare, så får vi se sen hur det blir framåt.

Korven sov en stund på förmiddagen.

Vaknar och är glad på en gång! Gladare barn får man leta efter.

Sen klädde vi på oss och gick ut en sväng.

Gunga älskar hon!

På eftermiddagen somnade hon på mig i soffan, och då somnade jag med. Så skönt! Nettis somnade hon oxå, och det behövde hon. Stackaren, hon har så himla ont! När hon tar all smärtis så blir det bättre, men då mår hon illa i stället.

4 reaktioner på ”VAB

   1. Ja faktiskt var det värsta lyxen att få va i bebisbubblan de första veckorna. Drygade ut m ngn semesterdag o fick ihop tre veckor. Nu var ju inte pappan med i bilden så det var inte så jag snodde hans plats.

    Gilla

   2. Nej, jag tänkte att det antagligen var så. Och då är det ju toppen för mamman att få ha en annan närstående där den första tiden. Och mysigt för dig!!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s