Yoga

När jag hade lämnat tillbaka Lillpudding till hans familj så åkte jag hemåt. Stannade i centrum och handlade lite och sen hem och åt snabbt och bytte om innan jag åkte och hämtade Carina.

Vi skulle till yogan. Mediyoga är väldigt lugn med mycket avslappning och många andningsövningar. Jag är alltid helt avslappnad och lite dåsig när vi går därifrån. Och, konstigt nog, hungrig! Trots att jag ätit innan jag går dit, så är jag vrålhungrig efteråt. Det sätter tydligen igång hungern hos mig.

Skönt att vara hemma på kvällen, efter att ha bott borta 1 vecka och även sovit borta natten till igår. Jag kollade på TV och sen låg jag och läste söndagsbilagorna i sängen innan jag släckte och somnade. Och nu är jag på väg till jobbet. Men mejl kommer vara knökfull med 1 veckas alla mejl! Får börja med att gå igenom dem.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s