Torris

Jag har ju alltid haft torr hud. Men nu, nu är jag torrare än nånsin! Jag brukar nästan aldrig behöva lypsyl, men de senaste nätterna har jag smörjt läpparna med Idomin innan jag går och lägger mig. Och jag har letat rätt på ett läppbalsam och lagt i väskan för det svider på läpparna på dagen.

Händerna brukar jag smörja så fort jag tvättat dem. Nu får jag ge dem smörj lite nu och då utan att jag ens blött ner dem innan. När jag smörjt ansiktet på morgonen så får ju händerna sitt oxå. Fast nu så känns de torra efter bara en liten stund igen. Igår tog jag handkräm innan jag knatade till tunnelbanan, men idag glömde jag det. Det har inte blivit en del av rutinen. Än… Så nu sitter jag som en torris på tunnelbanan!

2 reaktioner på ”Torris

  1. Bästa för torra läppar tycker jag är Försvarets Hudsalva, den där gröna med vitt lock från Apoteket.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s