Mr Tourette

Sitter vid frukostbordet med mina avokadomackor och kaffe. Hör hur blåsten viner runt husknuten. Hua, längtar inte ut!!

Men idag är det en speciell dag! Jag och några till från jobbet ska på ett föredrag, Mr Tourette, på scala teatern. Vi får gå på det som ett pris eller en belöning för att vi utmärkt oss positivt på jobbet. Så kul och hedrande!! Jag älskar det faktum att de verkligen uppmärksammar när man gör nåt bra på mitt jobb. Efter föredraget så ska vi gå och äta middag tillsammans. Oxå mysigt, vi är inte så många utan vi kommer hinna prata och umgås. Sällan man hinner babbla så mycket på jobbet, då har vi ju fullt upp med att jobba.

Jag har sovit gott inatt. Och LÄNGE!! Somnade strax efter 22, och vaknade av mig själv (!!) vid 8.30. Jag låg i sängen och hade tänkt titta på Botched, men ögonen bara klippte så i första reklampausen stängde jag av TV:n och gav upp. Så efter drygt 10 timmars sömn bör jag väl orka hålla mig vaken idag, va?? Så lyxigt med sovmorgon och sen iväg på roligheter!

6 reaktioner på ”Mr Tourette

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s