Vilken dag och kväll vi hade!!

Pelle Sandstrak var helt otrolig! Vilken fantastisk resa den mannen gjort! Från riktigt psykiskt sjuk, uteliggare och verkligen på botten, till att idag vara så frisk som han vill (som han själv säger) och lever ett ”normalt” liv. Föreläser om Tourette och sitt liv på ett sätt så att man skrattar och gråter om vartannat. Helt fantastiskt!
Vi som var på detta var Chiefen och 2 av mina kollegor. Så lagom många, vi hann ju verkligen prata och umgås med varandra! Efter föredraget så stannade vi kvar på Scala teatern en stund och tog en drink i deras bar.

Den nya glöggen med mousserande vin i. Supergod!

Sedan gick vi några meter till restaurang Sensum. Så bra ställe! Trevlig personal, fin lokal och god mat!!! Vi satt vid ett runt bord, perfekt, så vi kunde prata med varandra allihop. Och vi hade så himla trevligt!!! Pratade både blaj och allvar. Mest allvar. Eller, allvar är kanske inte rätt ord. Men vi pratade om livet. Lärde känna nya och andra sidor av varandra. Vi var alla rörande överens om att vi hade en riktigt bra dag och kväll tillsammans! Så värdefullt! Inte så ofta man har sådana dagar med kollegor. Jag är så tacksam för det, jag uppskattar det verkligen. 

Jag kom hem lagom till att Wahlgrens värld började så jag kollade på det. Sen gjorde jag mig i ordning och la mig i sängen.  Slötittade ett tag på TV innan jag släckte och somnade. Så nöjd med en riktigt bra dag!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s