Lite fix och så yoga

Knatade in på Rusta i Långtbortistan när jag åkte från Lillpuddings kalas igår. Ville ha en adventstake istället för stjärna i sovrummet. Haffade den sista de hade i vitt för 79 pengar!

Så nöjd! Och när jag såg alla ljusslingor kom jag på att jag vill ha en till balkongen. Den jag har haft slutade lysa förra (eller förrförra??) året. Så jag haffar en sån oxå i farten. Sen hemåt.

Åt middag och sen bytte jag stjärna mot stake och sen rafsade jag ut slingan ur kartongen. Hade visst inte kollat längden.. Den hade inte räckt hela balkongens längd. Oj då…

Men jag fick användning för den ändå!

När jag ligger i sängen och ser på TV så brukar jag vinkla upp sänglampan, men det blir ändå inte direkt mysbelysning. Så slingan blir ju perfekt där!

Sen iväg och hämtade Carina och så yogade vi. Näst sista gången redan! Men finns det intresse så fortsätter hon efter jul. Tror jag kommer haka på i så fall!

I vanlig ordning var jag vrålhungrig efteråt, så hem och tog ett mellis och en latte. Och så kollade jag på Barnmorskan i Eastend. Sen la jag mig och läste söndagsbilagorna innan jag somnade.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s