White monday

Idag hade vi White monday på kontoret och uppmanades att klä oss i vitt. Eller svart (?) Eller vitt och svart. Jag som ofta är svartklädd eller svart med nåt vitt, tyckte inte att det var nån utmaning. Alltså rotade jag fram sommarbrallor i vitt och drog på mig en helvit outfit idag.

Stövlarna är enbart för utomhusbruk. Inuti dem finns vita strumpor.

Men tydligen är jag den enda som gillar en utmaning på mitt jobb. Jag var ENSAM om att vara helvit!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s