Onsdagkväll

Jag handlade på vägen hem, sen smaskade jag i mig ett mellis snabbt, bytte om och drog och tränade. Rebecka var redan på plats, och vi körde på tufft som vanligt. Sen hem och fixade lite kvällsmål och så kastade jag mig i soffan för att se om det var nåt att se på TV annars skulle det bli fler avsnitt av Empire.

Men, det stod bara ”ingen signal” när jag ville se på TV!! Bläddrade fram och tillbaka, kollade att boxen lyste grön och att jag hade nät. Jo då, men nix, ingen signal! Ringde Rebecka och frågade om det var ”hdmi1” jag skulle välja för att se TV, och ja, det stämde ju. Provade att stänga av boxen och sätta på den igen, men nej, det funkade ändå inte. -Jag kan komma förbi, jag är i Centrum, säger den snälla människan då!!

Under tiden kollar jag på Empire som jag pausar när hon kommer. Hon tar fjärren, klickar, väljer ”hdmi1” och TV:n funkar!!! Va F*N???!! Hon skrattade så hon nästan grät! Jag svor…

Jaha, man framstår verkligen som helt inkompetent… Suck!! Vi fikade och satt och babblade ett bra tag, så det var ju trevligt! Sen när hon gått så gjorde jag mig i ordning och la mig och läste en stund.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s