Bra torsdag

Igår tog jag sovmorgon, klockradion skrällde igång 9, men jag låg kvar till 9.30. Bara drog mig, lyssnade på radion och lät tankarna vandra som de ville. Sen upp, gjorde mig i ordning och åt frukost framför datorn i lugn och ro. När jag var klar så knatade jag upp till centrum. Köpte 2 grejer till M i julklapp i en butik, och hittade klappen till julklappsspelet i en annan! Så himla bra!

Hämtade ut ett paket som kommit och åt lunch innan jag åkte mot jobbet. När jag precis satt mig på tunnelbanan får jag ett sms att jag har ytterligare ett paket att hämta ut. Typiskt! Kunde det inte ha kommit bara några minuter tidigare?

Jag fick en amaryllis av Agneta på tjejmiddagen och den blommar nu!

Den är så fin! Och en till stängel som kommer blomma snart. Kul!

När jag kom till jobbet så såg jag att jag vunnit en tävling dagen innan. Kul!!

Jobbade till 20, så när jag kom hem kollade jag bara på TV en liten stund, sen la jag mig och läste lite innan jag somnade. Och nu är jag på väg till jobbet igen. Idag slutar jag tidigt!! Och, det är fredag!! Hoppas ni får en bra dag!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s