M och jag

Idag åt jag frukost och gjorde mig i ordning och sen knatade jag till centrum där jag träffade M. Vi kollade runt lite och så fikade vi och satt och babblade. Sen gick vi ett tag till och kollade lite i affärer.

När vi hade skiljts åt så gick jag hem och körde tvättmaskinen tom på 90° och med lite ättika i. Det ska visst göra den ren inuti. Sen torkade jag glaset rent och gummilisten. Sen körde jag en laddning med tvätt. Vattnade blommorna och nu ligger jag i soffan och kollar på TV.

Köpte med en lussebulle hem.

Hoppas ni har en fin andra advent!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s