Gulp

Idag blev jag ombedd att hjälpa till att ta kundsamtal inne på en annan avdelning. Gulp, men okej, svarade jag då.

Var lite nervös och tänkte att jag kanske bara skulle behöva gå och be om hjälp i varje samtal. Jag kanske bara skulle få frågor och ärenden som jag inte kunde? Men det har gått superbra! 1 enda samtal fick jag be om hjälp med, annars klarade jag mig helt själv! Blev ganska boostad av det, jag är ju fasiken duktig! He he!!

Höll på att missa och gå hem, glömde bort när jag slutade. 15.50 kollade jag på schemat och såg att jag slutar 16. Perfekt! Så nu är jag på väg.

2 reaktioner på ”Gulp

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s