Minneslunden

Igår efter jobbet så körde jag till Långtbortistan och plockade upp pappsen. Vi åkte till minneslunden där vi mötte mina syskon med familjer. Vi tände ljus och kramades en stund. Det snöade stora vita flingor. Vi mindes att det gjort det för 1 år sedan oxå, så det kändes nästan som en hälsning.

Pappsen sa att det var så märkligt, ibland känns det som så nyss allt hände. Och ibland som en hel evighet sen. Och så är det verkligen.

Jag skjutsade hem pappsen igen och sen åkte jag hemåt. Jag satte mig framför TV:n och åt och tittade på nyaste avsnittet av Outlander. Sen messade Systeryster och frågade efter bilder på Styvmor och Storpudding. Storpudding vill så gärna ha en fin bild på dem tillsammans. Så jag gick igenom alla bilder, både digitala och i album. Det var inte så många bra, men jag hittade några i alla fall.

Det här är hemma hos mig i förra lägenheten. 3 generationer. ❤

4 reaktioner på ”Minneslunden

  1. Minns det ljusa o fina. Kommit till den åldern när man minns dom som inte finns. Inte rätt egentligen. Ta vara på dom som e kvar o ge dom den kärleken som dom ska ha. Puss på dig kompis.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s